FAQ: Retouren en terugbetaling

Hoe kan ik een product of mijn bestelling terugsturen?

Neem even contact met ons op via ask@Bengsproducts.com voordat je een pakket of product terugstuurt.

Ik heb een verkeerd/beschadigd/defect product ontvangen…

Daar kunnen we kort over zijn. Als er iets niet in orde is met het ontvangen product, dan krijg je uiteraard kosteloos alsnog het juiste product van ons toegestuurd. Blijkt het product na ontvangst beschadigd of defect, dan sturen we je ook kosteloos een nieuw product toe. Neem hiervoor contact op met ons via ask@Bengsproducts.com.

Niet tevreden? Geld terug!

Ieder lichaam is anders en het kan zijn dat je je niet bewust bent van een effect van Bengs Resonant water. De klanten ervaren na een week vaak de eerste, meestal mentale, effecten. Soms duurt het wat langer. Ruim 70% van de mensen melden na vier weken effect.

Belangrijk is ook om je te realiseren dat een effect iets anders kan zijn dan jij verwacht. We denken te weten naar welke informatie ons lichaam op zoek is, maar dat is niet altijd wat het op dat moment nodig heeft om balans en welzijn te ervaren.

Mocht jouw lijf niet reageren, dan kun je altijd gebruik maken van onze niet-goed-geld-terug garantie voor het eerste product van een variëteit. Je krijg dan je aankoopbedrag terug. Neem hiervoor contact op met ons via ask@bengsproducts.com. Wij bieden deze garantie eenmalig aan nieuwe gebruikers. Onze niet-goed-geld-terug garantie is niet van toepassing op abonnementen.