Reviews

Rebecca Winter - Bengs Perform

“I love Bengs Products! At the moment, I’m especially fond of Perform. I use Perform before I head to the gym and I’ve noticed a marked increase in my own athletic performance. It immediately affected my ability to push myself to do new and more difficult things in my workout. I absolutely love this product.”

Margot Wolfschot - Bengs Glow

‘Ik heb sterk het idee dat het werkt.’

Harriette Mc Donough – Three Arms Energy Balancing Coaching - Bengs Glow
“I have been using GLOW for over a month now and have noticed a translucent and smooth quality to my facial skin! Even my son, on his latest visit home remarked that I was “glowing” . I spend a great deal of money on cosmetic skin products and GLOW has made an undeniable difference for a fraction of the cost. Now I combine GLOW with RESTORE every day. I look younger and my energy level  and immune system are strong!. Keep up the good work Bengs! I mean every word of my review.”
Sonja en Victor - Bengs Restore

Mijn man Victor en ik waren ongeveer 3 jaar geleden betrokken bij een frontale botsing. Beide waren we zwaargewond. Ik ben begonnen met Bengs Restore. Ik ervaar dat mijn lichaam anders en hersteld is. Sinds het ongeval heeft Victor veel klachten. Deze omvatten neuropathie, ischias, krachtsverlies bij linkerhand en lage rugpijn.

Barbara - Bengs Restore

“Mijn ervaring met Bengs Restore is dat ik meteen resultaten had. In mijn geval veel langer en dieper
slapen dan anders. Direct na het innemen voelde ik het prikken onder mijn tong, alsof het
champagnebubbels waren. Ik was de dagen erna wel opvallend vergeetachtig. Maar ik zag dat als
onderdeel van weer “in evenwicht” komen.”

Anoniem - Bengs Restore

“Ik slaap beter en mijn diabetes (type 1) is stabieler dan ooit.”

Mw. Verheul - Bengs Restore

“Ik heb borstkanker en werd afgelopen week geopereerd. Ik gebruik sinds 2 weken Bengs Restore. Ik wilde
het ziekenhuis niet in zonder Bengs Restore mee te nemen. Ik heb er veel baat bij.”

Ayse (24 jaar) - Bengs Restore

“Ik gebruik de Bengs Restore sinds 2 maanden, heb mijn eerste flesje al op en ben nu met het tweede bezig. Ik was een maand lang consequent met innemen volgens de dosering (4 maal daags 2 druppels*). Het meest opmerkelijke resultaat dat ik registreerde, is beslist de invloed op mijn geestelijk welzijn geweest. Vergeleken met eerdere gemoedstoestanden voel ik me veel opgewekter, optimistischer en vreugdevoller en tegelijk veel minder angstig en bezorgd. Ook al werd de verbetering veroorzaakt door een placebo-effect, het ervaren van deze verschuiving stemt me erg tevreden met mijn aankoop.” “Het tweede voordeel dat ik opmerkte heeft te makean met mijn huidtextuur. Ik maakte voor mezelf een ‘huidverzorgingsproduct’ van gewoon water + 5 druppels* Restore in een 30 ml spuitflesje en bracht het water gedurende de dag ongeveer drie keer op mijn gezicht aan. Behalve het verfrissende en verkwikkende effect, leken ook de vlekken na verloop van tijd te verminderen (Mijn moeder zei dat ik er zelfs een gloed van kreeg, dus dat is een goed teken). Andere familieleden van mij met andere, ernstiger huidaandoeningen, spuiten het water af en toe op hun huid, omdat ze zeggen dat hun huid er beter van aanvoelt :-). Maar omdat ze het niet regelmatig aanbrengen, kan ik niet zeggen dat hun huidgezondheid aanmerkelijk verbeterd is. Momenteel volg ik het eerste schema niet meer, maar neem de druppels* intuïtief in, hetzelfde geldt voor de ‘gezichtsbehandeling’. De aangename resultaten blijven aanhouden en ik wil mijn oprechte dankbaarheid uitspreken voor het beschikbaar stellen van deze druppels*!”

Berthe - Bengs Restore

“Elke dag 4 x 2 druppels*. Haast ongemerkt gaat het beter. Ik heb bijna geen last meer van de psoriasis op mijn handen en voeten, eigenlijk heb ik ook geen last meer van dikke voeten als het heel warm is. Dat had ik andere zomers altijd wel. Ik voel me daardoor ook steviger. Het lijkt wel of de basis gezonder is en dat houd ik ook vast. Heel bijzonder. Het lijkt op waterdruppels en het doet heel veel. Dank!”

Blandina - Bengs Restore

“Wat Bengs Restore betreft: Ik ben er volkomen zeker van dat de druppels* een enorm effect hebben op de hersenen. Wat ik zelf kon waarnemen is dat ik het gevoel heb helderder te denken en dat mijn geheugen beter is. Dit wordt me ook terug gemeld door mijn cliënten aan wie ik heb aangeraden de druppels* te nemen. Ook leerlingen, waaronder mijn zonen, gebruiken de druppels* om hun geheugenfuncties te ondersteunen. Uiteraard ondersteunen de druppels ook de veerkracht. Zoals je kunt lezen, ben ik echt onder de indruk!”