FAQ: Bengs en hoe het werkt

Waar wordt Bengs Resonant water gemaakt?

Bengs producten die buiten de USA en Canada worden verkocht, worden in Europa gemaakt. We voldoen aan de Europese richtlijnen. Of het nu gaat om de werkomstandigheden, de hygiëne regels of de milieurichtlijnen.

Voor de USA en Canada worden Bengs producten gemaakt in de USA.

Voorgesteld gebruik Bengs Water

Op elk flesje staat een voorgesteld gebruik. Dat is de hoeveelheid die voor de meeste mensen het gewenste resultaat geeft. Het staat je natuurlijk vrij om hiermee te experimenteren. Ontdek vooral jouw optimale dosering. En daarbij zeggen we meteen: ‘meer is zeker niet beter’.

Geef Bengs Restore in elk geval vier weken de tijd om jou balans en welzijn te geven.

Werkt Bengs Resonant water voor iedereen?

Ja, in principe werkt het voor iedereen. Alleen is het effect niet bij iedereen wat men van tevoren had verwacht. Daarom neemt niet iedereen het waar. Soms heeft jouw lichaam op een andere manier balans nodig dan jij denkt.

Hoe werkt Bengs Resonant water?

We weten dat het werkt door de feedback van onze klanten, maar hoe het werkt weten we niet. Eén van onze oprichters, William Bengston, doet daar al meer dan 40 jaar onderzoek naar. We vragen jou zelf te ontdekken wat Bengs Resonant water voor jou doet. Probeer het en je weet of het iets voor jouw fysieke, emotionele, mentale en/of spirituele balans en welzijn doet.

Waar komt de naam Bengs vandaan?

William Bengston heeft de RIC-methode (Rapid Image Cycling™), de basis onder de eerste Bengs producten, ontwikkeld en is een van onze oprichters. Moeten we het nog verder uitleggen…?

Wat zit er in Bengs Resonant water producten?

Heel simpel dat is één ingrediënt: water. Bengs Resonant water begint als gewoon water dat door een door onszelf ontwikkelde technologie gaat. Dit is dus geen toevoeging in de vorm van een stofje of iets dergelijks.
De basis onder Restore en Perform is de Bengston Energy Healing Method®.
Onder de andere producten is dit de healing resonantie van verschillende basisproducten, zonder de mogelijke bijwerkingen van (chemische) stoffen in deze basisproducten.

Hoe worden de Bengs producten gemaakt?

De producten worden gemaakt door gebruik te maken van de RIC Technologie. Dit is een apparaat dat in 2020 in eigen huis is ontwikkeld.

Hoe werkt de RIC technologie?

De RIC technologie noemen wij ook wel de liquid tape recorder. Informatie van diverse in huis ontwikkelde producten wordt gekopieerd in water. De inhoud van de vier varianten Bengs Water bestaat dan ook bijzonder genoeg voor 100% uit water.

Voor welke Bengs producten wordt de ‘Bengston methode’ gebruikt?

De Bengston methodiek ligt ten grondslag aan de productie van Bengs Restore en Bengs Perform. Voor de productie van Bengs Glow (gedeeltelijk) en Bengs Recover worden andere methodes en producten gebruikt.