Resonant Water Onderzoek

Bengston Research

Vier onderzoeken voor Bengs Restore voerden we uit met Bengston Research, het onderzoeksinstituut waarin William Bengston, PhD, al zijn onderzoek naar de onderliggende methode heeft ondergebracht. In de onderstaande rapporten vind je de onderzoeksresultaten van verschillende onderzoeken die de werking van Bengs Water aantonen:

‘Energized Water Study’; Dit document rapporteert  de resultaten van een eerste onderzoek met Resonant Water.

‘A Clinical Social Experiment of Device Infused Resonant Water’; Een verslag van een tweede wateronderzoek uitgevoerd in Nederland en België waarin de werking van Bengs wordt aangetoond.

‘A Replication of a Clinical Social Experiment of Device-Infused Resonant Water’; De derde in een reeks klinische sociale experimenten die zijn ontworpen om de haalbaarheid te testen van de overgang van ‘genezing door intentie’ van de historisch dominante één-op-één toedieningsmethode naar een methode die mogelijk een schaalbare methode biedt voor wereldwijde verspreiding.

Eén van deze onderzoeken heeft geleid tot de publicatie in het Journal of Scientific Exploration, (peer reviewed). Met deze publicatie in dit wetenschappelijke tijdschrift tonen wij de werking van onze producten aan. Bengs Informed water is daarmee een feit.

Bengs Restore en Bengs Recover zijn getest op meer dan 600 mensen in 4 individuele onderzoeken die elk 8 weken duurden: 2 in de Verenigde Staten en 1 in Europa en 1 in Afrika.

  • Er werden statistisch significante verbeteringen gevonden in alle welzijnsindicatoren.
  • Meerderheid van de proefpersonen rapporteerde verbeteringen in een verscheidenheid van gezondheidsaandoeningen, sommige zelfs in hun primaire aandoening.
  • De meerderheid wilde doorgaan met het innemen van de Bengs druppels.

Bengs Perform is getest door 20 atleten in een serie van 6 blinde tests.

De respondenten werd gevraagd om aan de hand van hun prestaties te bepalen of hun flesje Bengs Perform bevatte of niet.  Er werden de volgende resultaten aangetoond:
  • 89% van de atleten kon blind aangeven bij welke training zij Bengs Water hadden gebruikt
  • Zij konden zwaardere gewichten tillen en meer herhalingen maken tijdens het trainen
  • De herstelperiode na een training was korter
  • Meer energie na intensieve fysieke inspanning
  • Minder spierpijn en overbelasting van de spieren

RIC-methode

Bill Bengston, PhD, ontwikkelde de RIC-methode (Rapid Image Cycling™), de basis onder Bengs. Hij deed decennia lang jaar onderzoek naar heling. Hoewel veel mensen zijn methode met behulp van RIC hebben ervaren, wilde Bill meer weten. Zijn onderzoek heeft vervolgens aangetoond dat informatie kan worden opgeslagen in water. Momenteel zijn er vijf wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd waarin de werking van Bengs op het menselijk lichaam wordt aangetoond. Bij Bengs Water zijn we continu bezig met nieuwe onderzoeken en tests om onze waterproducten te optimaliseren en bewijskracht met iedereen te delen.

Meer lezen over het werk van William Bengston?

In 2010 presenteert dr. William Bengston in zijn boek ‘Genezing door energie’ zijn verwonderlijke bewijs. Bewijs dat ons uitdaagt ons vermogen om te genezen in een totaal ander licht te zien. Je leest over zijn wetenschappelijke onderzoek en ongelooflijke resultaten. Met, soms hoofdbrekende, vragen word je uitgenodigd hem te volgen langs zijn vijfendertigjarige onderzoek in het mysterie van genezing door energie. Lees meer over zijn onderzoeken op zijn website Bengston Research.

Meer over Bengston Research

Veelgestelde vragen

We hebben ons best gedaan om op alle vragen die we kunnen bedenken een antwoord te geven. Zit die van jou er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat is Resonantie?

Een voorbeeld om de potentie van resonantie uit te leggen is licht. Wit licht bevat alle kleuren licht. Wit licht bevat dus het niet zichtbare potentieel van alle kleuren. Resonant water biedt het ‘niet meetbare potentieel’ van resonanties.

Een ander manier van naar resonantie kijken is de meer formele manier. Resonantie (Latijn: resonare, weerklinken) is een natuurkundig verschijnsel dat voorkomt bij trillingen. Een trillend voorwerp kan een ander voorwerp in trilling brengen, doordat de trillingen via een tussenstof worden doorgegeven. Als dit andere voorwerp in het ritme van de oorspronkelijke trillingen gaat meetrillen, wordt dat verschijnsel resonantie genoemd. Bron: Wikipedia.

Wat zit er in Bengs Resonant water producten?

Heel simpel dat is één ingrediënt: water. Bengs Resonant water begint als gewoon water dat door een door onszelf ontwikkelde technologie gaat. Dit is dus geen toevoeging in de vorm van een stofje of iets dergelijks.

De basis onder Restore en Perform is de Bengston Energy Healing Method®.

Onder de andere producten is dit de healing resonantie van verschillende basisproducten, zonder de mogelijke bijwerkingen van (chemische) stoffen in deze basisproducten.

Wat voor water wordt er voor de Bengs Resonant water producten gebruikt?

De basis is gewoon kraanwater dat vervolgens door een extra filtratie systeem gaat. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze waterkwaliteit.

Bekijk alle veelgestelde vragen