Misschien las je het al, we zijn niet over één nacht ijs gegaan. Drie onderzoeken voor Bengs Restore voerden we uit met Bengston Research, het instituut waarin William Bengston, PhD, al zijn onderzoek naar de onderliggende methode heeft ondergebracht. De resultaten, in het Engels, kun je in onderstaande rapporten lezen.

‘Energized Water Study’; Dit document rapporteert  de resultaten van een eerste onderzoek met Resonant Water.

‘A Clinical Social Experiment of Device Infused Resonant Water’; Een verslag van een tweede wateronderzoek uitgevoerd in Nederland en België.

‘A Replication of a Clinical Social Experiment of Device-Infused Resonant Water’; De derde in een reeks klinische sociale experimenten die zijn ontworpen om de haalbaarheid te testen van de overgang van ‘genezing door intentie’ van de historisch dominante één-op-één toedieningsmethode naar een methode die mogelijk een schaalbare methode biedt voor wereldwijde verspreiding.

Meer lezen over het werk van William Bengston?

In 2010 presenteert dr. William Bengston in zijn boek ‘Genezing door energie’ zijn verwonderlijke bewijs. Bewijs dat ons uitdaagt ons vermogen om te genezen in een totaal ander licht te zien. Je leest over zijn wetenschappelijke onderzoek en ongelooflijke resultaten. Met, soms hoofdbrekende, vragen word je uitgenodigd hem te volgen langs zijn vijfendertigjarige onderzoek in het mysterie van genezing door energie. In het boek ook de stappen waarmee je een techniek leert die je genezende vermogens kan activeren.

Nieuwsgierig genoeg voor onze nieuwsbrief?

Blijf in contact. Draag bij aan onze missie: Met plezier stap voor stap balans in de wereld brengen. Eén persoon en één gemeenschap tegelijkertijd. Laat je e-mailadres achter en je bent als eerste op de hoogte.