Het verhaal achter Bengs Water

Bij Bengs maken wij innovatieve producten welke uw balans van uw lichaam van binnenuit sterk verbeteren.

Oorsprong van Bengs

Bill Bengston is een typsche wetenschapper. Gelooft niks zonder dat het tegendeel meerdere keren bewezen is. In de jaren 70 ‘begon Bill met fascinatie en expertise met het volgen van een ‘heler.’ Vele jaren van ongeloof en ‘dit kan toch niet waar zijn’ gingen vooraf aan steeds grotere onderzoeken. Uit deze tocht met vallen en opstaan werd Bengs geboren. Kennis en inzichten van decennialang zijn gecombineerd in een innovatieve RIC technologie. Met deze door Ted den Ouden ontwikkelde RIC technologie wordt Bengs Resonant Water gemaakt. Research heeft inmiddels wetenschappelijk aangetoond dat wij informatie in water kunnen programmeren, wat leidt tot ons revolutionaire product: Bengs Water.

Missie

We willen Bengs met behulp van onze innovatieve resonant water technologie voor iedereen toegankelijk maken. Onze missie is het verbeteren van de dagelijkse energielevels en het bevorderen van lichaamsbalans om daarmee het algehele welzijn van mensen te verbeteren. 

Visie

We hebben een toekomst voor ogen waarin Bengs een toonaangevende speler is op het gebied van natuurlijke en effectieve oplossingen in de welzijnssector. Onze visie is dat iedereen, ongeacht hun achtergrond of fysieke gesteldheid, de voordelen van Bengs resonant water kan ervaren en daarmee een gezondere, evenwichtige levensstijl kan omarmen.

Ons team

Bill Bengston Chief Science
Margaret Nies Chief Flora & Fauna
Ted den Ouden Chief Commercial

Ik durf de uitdaging aan met Bengs

Veelgestelde vragen

We hebben ons best gedaan om op alle vragen die we kunnen bedenken een antwoord te geven. Zit die van jou er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat is Resonantie?

Een voorbeeld om de potentie van resonantie uit te leggen is licht. Wit licht bevat alle kleuren licht. Wit licht bevat dus het niet zichtbare potentieel van alle kleuren. Resonant water biedt het ‘niet meetbare potentieel’ van resonanties.

Een ander manier van naar resonantie kijken is de meer formele manier. Resonantie (Latijn: resonare, weerklinken) is een natuurkundig verschijnsel dat voorkomt bij trillingen. Een trillend voorwerp kan een ander voorwerp in trilling brengen, doordat de trillingen via een tussenstof worden doorgegeven. Als dit andere voorwerp in het ritme van de oorspronkelijke trillingen gaat meetrillen, wordt dat verschijnsel resonantie genoemd. Bron: Wikipedia.

Wat zit er in Bengs Resonant water producten?

Heel simpel dat is één ingrediënt: water. Bengs Resonant water begint als gewoon water dat door een door onszelf ontwikkelde technologie gaat. Dit is dus geen toevoeging in de vorm van een stofje of iets dergelijks.

De basis onder Restore en Perform is de Bengston Energy Healing Method®.

Onder de andere producten is dit de healing resonantie van verschillende basisproducten, zonder de mogelijke bijwerkingen van (chemische) stoffen in deze basisproducten.

Wat voor water wordt er voor de Bengs Resonant water producten gebruikt?

De basis is gewoon kraanwater dat vervolgens door een extra filtratie systeem gaat. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze waterkwaliteit.

Bekijk alle veelgestelde vragen