Bij Bengs geloven we dat welzijn gaat over fysieke, emotionele, mentale en spirituele balans van binnenuit. En… we geloven dat elk lichaam zelf informatie zoekt om onbalans te herstellen. Wat als je de resonantie die daarbij kan helpen kunt meegeven aan water; de bron van alle leven?

Noem ons gek, noem ons visionair, deze overtuiging, en jarenlang onderzoek 😊, is de basis onder onze producten; eenvoudig te gebruiken, medicijnvrije producten met resonantie. Producten die onze gebruikers bestempelen als nuttig en positief. We hebben er zoveel vertrouwen in dat we nieuwe gebruikers een geld-terug-garantie bieden. Jij hebt tenslotte een uniek lichaam en hoe zou daar ooit één oplossing voor kunnen zijn?

Het leven draait om uitproberen!

Amarens Schuurmans
Amarens Schuurmans

CC

Bill Bengston
Bill Bengston

CS

Coen van Veenendaal
Coen van Veenendaal

CP

Margaret Nies
Margaret Nies

CF

Ted den Ouden
Ted den Ouden

CE

Veel gestelde vragen

We hebben ons best gedaan om op alle vragen die we kunnen bedenken een antwoord te geven. Zit die van jou er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Waar komt de naam Bengs vandaan?

Wat zit er in Bengs Resonant water producten?

Wat is Resonantie?

Hoe werkt Bengs Resonant water?

Ik durf de uitdaging aan met Bengs

Nieuwsgierig genoeg voor onze nieuwsbrief?

Blijf in contact. Draag bij aan onze missie: Met plezier stap voor stap balans in de wereld brengen. Eén persoon en één gemeenschap tegelijkertijd. Laat je e-mailadres achter en je bent als eerste op de hoogte.

  Wat we 100% zeker weten

  Traceerbare ingrediënten

  Getest door echte mensen

  Gebaseerd op onderzoek

  Niet goed, geld terug

  100% natuurlijk & vegan