De werking van Resonant Water op het lichaam

Communicatie, binnen en tussen cellen van het lichaam, is fundamenteel voor onze gezondheid en welzijn. Bengs Informed Water levert informatie die nodig is om balans in het lichaam te herstellen.

Hoe werkt Bengs Resonant Water?

Het menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water, en dit water heeft een specifieke energiewaarde. Door de behandeling van 100% gezuiverd water, zonder enige toevoegingen, kan deze energiewaarde met behulp van onze RIC Technologie worden verhoogd. Deze verhoogde energiewaarde van Bengs Resonant Water heeft een positief effect op het lichaam. Het verbetert de balans en bevordert celherstel, wat kan resulteren in betere hydratatie, celregeneratie, ontgifting en een sneller herstel.

De unieke werking van Resonant Water van Bengs heeft verschillende voordelen voor je gezondheid en welzijn. Het kan zorgen voor meer energie, betere prestaties of een sneller herstel. Elk product heeft zijn eigen unieke werking en voordelen. Benieuwd naar de specifieke voordelen per product? Ontdek de vier verschillende varianten Bengs Resonant water in onze shop!

RIC Technologie

Gezuiverd water wordt middels de door Ted den Ouden ontwikkelde RIC technologie omgezet in Resonant Water. De RIC technologie noemen wij ook wel de liquid tape recorder. Informatie van diverse (in huis ontwikkelde) producten wordt ‘geprogrammeerd’ in water. Onder andere wordt de energiewaarde van het water verhoogd en opgeslagen.

Veelgestelde vragen

We hebben ons best gedaan om op alle vragen die we kunnen bedenken een antwoord te geven. Zit die van jou er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat is Resonantie?

Een voorbeeld om de potentie van resonantie uit te leggen is licht. Wit licht bevat alle kleuren licht. Wit licht bevat dus het niet zichtbare potentieel van alle kleuren. Resonant water biedt het ‘niet meetbare potentieel’ van resonanties.

Een ander manier van naar resonantie kijken is de meer formele manier. Resonantie (Latijn: resonare, weerklinken) is een natuurkundig verschijnsel dat voorkomt bij trillingen. Een trillend voorwerp kan een ander voorwerp in trilling brengen, doordat de trillingen via een tussenstof worden doorgegeven. Als dit andere voorwerp in het ritme van de oorspronkelijke trillingen gaat meetrillen, wordt dat verschijnsel resonantie genoemd. Bron: Wikipedia.

Wat zit er in Bengs Resonant water producten?

Heel simpel dat is één ingrediënt: water. Bengs Resonant water begint als gewoon water dat door een door onszelf ontwikkelde technologie gaat. Dit is dus geen toevoeging in de vorm van een stofje of iets dergelijks.

De basis onder Restore en Perform is de Bengston Energy Healing Method®.

Onder de andere producten is dit de healing resonantie van verschillende basisproducten, zonder de mogelijke bijwerkingen van (chemische) stoffen in deze basisproducten.

Wat voor water wordt er voor de Bengs Resonant water producten gebruikt?

De basis is gewoon kraanwater dat vervolgens door een extra filtratie systeem gaat. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze waterkwaliteit.

Bekijk alle veelgestelde vragen