Communicatie, binnen en tussen cellen van het lichaam, is fundamenteel voor onze gezondheid. We vermoeden dat ons lichaam soms specifieke informatie nodig heeft om zich aan te passen om de juiste balans te bereiken. En het lijkt dat Bengs Resonant water deze informatie biedt.

Hoe werkt Bengs Resonant Water?

Het menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water, en dit water heeft een specifieke energiewaarde. Door de behandeling van 100% gezuiverd water, zonder enige toevoegingen, kan deze energiewaarde met behulp van onze RIC Technology worden verhoogd. Deze verhoogde energiewaarde van Bengs Resonant Water heeft een positief effect op het lichaam. Het verbetert de balans en bevordert celherstel, wat kan resulteren in betere hydratatie, celregeneratie, ontgifting en een sneller herstel.

De unieke werking van Resonant Water van Bengs heeft verschillende voordelen voor je gezondheid en welzijn. Het kan zorgen voor meer energie, betere prestaties of een sneller herstel. Elk product heeft zijn eigen unieke werking en voordelen. Benieuwd naar de specifieke voordelen per product? Ontdek de vier verschillende varianten Bengs Resonant water in onze shop!

Veel gestelde vragen

We hebben ons best gedaan om op alle vragen die we kunnen bedenken een antwoord te geven. Zit die van jou er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat is Resonantie?

Zijn de Bengs producten veilig en duurzaam ontwikkeld?

Vanuit welke landen kan ik Bengs Resonant water bestellen?

Hoe maak ik een account aan?

Ik durf de uitdaging aan met Bengs

Nieuwsgierig genoeg voor onze nieuwsbrief?

Blijf in contact. Draag bij aan onze missie: Met plezier stap voor stap balans in de wereld brengen. Eén persoon en één gemeenschap tegelijkertijd. Laat je e-mailadres achter en je bent als eerste op de hoogte.

  Wat we 100% zeker weten

  Traceerbare ingrediënten

  Getest door echte mensen

  Gebaseerd op onderzoek

  Niet goed, geld terug

  100% natuurlijk & vegan