Disclaimer

We hebben de inhoud van deze website is met zorg samengesteld en wij doen onze uiterste best om jouw volledige en juiste informatie te geven. RIC 4 Life, eigenaar van Bengs Resonant water, geeft op en met de website www.Bengsproducts.com geen medisch advies. We proberen en beogen ook geen problemen of ziekten te diagnosticeren of te behandelen. De informatie op deze website is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional. Heb je twijfel over jouw gezondheid of de effecten van dit of enig product, raadpleeg dan onmiddellijk een arts. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of medische aandoeningen hebt, raadpleeg dan bij twijfel een arts voordat je een van onze producten gebruikt. Ervaar je bijwerkingen, stop dan met het gebruik van het product en raadpleeg een arts. Als je ontevreden bent over een product, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. 

En, misschien wel het allerbelangrijkste, ieder lichaam reageert anders. Luister naar jouw lichaam, altijd en raadpleeg bij twijfel altijd een arts. De door RIC 4 Life gegeven informatie vervangt niet het persoonlijk consult van een art en moet je niet interpreteren als individueel medisch advies. 

Gebruik onze producten conform het aanbevolen gebruik en bewaar ze op kamertemperatuur. Gebruik onze producten niet als de verzegeling ontbreekt of beschadigd is. Bewaar de producten buiten het bereik van kinderen. 

RIC 4 Life, is niet aansprakelijk voor eventuele fouten op deze website en behoudt zich het recht voor om informatie en/of prijzen op elk moment te wijzigen. Onze website kan links naar externe websites bevatten. Voor zover wij weten, zijn deze websites veilig om te bezoeken. We wijzen echter uitdrukkelijk elke garantie of verklaring af dat dergelijke websites virusvrij zijn en geen fouten of defecten bevatten. Je bezoekt deze websites op eigen risico.