Affiliate partner programma

Wij worden super enthousiast van iedereen die ons wil helpen balance en welzijn te verspreiden! Bij Bengs staan we open voor interessante samenwerkingen met affiliate partners. Mensen, bedrijven of praktijken die net als wij gaan voor meer balans en welzijn in de wereld en nieuwsgierig zijn.

Heb je een blog, magazine, website, YouTube kanaal of ben je op andere manieren actief op het gebied van gezondheid en lifestyle?
Ben je enthousiast over ons resonant water en denk je dat meer mensen het zouden moeten proberen? Dan ben je een perfecte match voor een samenwerking met Bengs.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op. Wil je liever eerst meer informatie over wat een affiliate samenwerking met Bengs inhoudt en wat de mogelijkheden zijn? Mail ons dan via ask@bengsproducts.com. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal!

Ps. Al onze affiliate communicatie is voornamelijk in het Engels

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.