FAQ: Overige vragen

Kan ik Bengs producten verkopen?

We verkopen Bengs producten nu voornamelijk online. Op verzoek vinden we het zeker leuk om kennis te maken met bedrijven die interesse hebben om meer mensen kennis te laten maken met ons Resonant water.

Dus heb je interesse om Bengs te verkopen of te vertegenwoordigen (on- of offline), neem dan contact met ons op via morebalance@bengsproducts.com.
Wil je een affiliate worden, kijk dan naar onze affiliate programma informatie.

Hoelang zijn de producten houdbaar?

Je kunt de Bengs producten gewoon op kamertemperatuur bewaren. Op de verpakking staat een ten minste houdbaar tot datum. Tot die tijd garanderen we de kwaliteit van het product.

Kan ik ook een sample of proefverpakking kopen?

Nee die hebben we nog niet. Nieuwe gebruikers kunnen wel zonder risico Bengs producten uitproberen door onze niet-goed-geld-terug-garantie.

Wat is er speciaal aan onze flesjes?

Wat leuk dat je dat wilt weten, want we hebben onze flesjes met heel veel zorg gekozen en we zijn er trots op. MIRON Violetglas is uniek. Het is biofotonisch glas voor natuurlijke producten. De unieke eigenschappen van dit glas beschermen onze producten tegen de schadelijke effecten van licht en warmte en verlengen de houdbaarheid. En, misschien wel het meest bijzondere, dit glas beschermt en revitaliseert de potentie van onze producten.

Kan ik producten tegelijkertijd gebruiken?

Ja dat kan zonder problemen. Sommige gebruikers melden zelfs een versterkt positief effect bij het gebruik van onze producten in combinatie. Restore en Perform raden wij aan als de “gouden” combinatie.

Kan ik Bengs Water gebruiken tijdens de zwangerschap?

Bengs producten zijn in basis ‘gewoon’ water. Toch adviseren we je bij een zwangerschap altijd advies in te winnen van een medisch professional.