Reviews

"

“Mijn man Victor en ik waren ongeveer 3 jaar geleden betrokken bij een frontale botsing. Beide waren we zwaargewond. Ik ben begonnen met Bengs Restore. Ik ervaar dat mijn lichaam anders en hersteld is.... ? !” “Sinds het ongeval heeft Victor veel klachten. Deze omvatten neuropathie, ischias, krachtsverlies bij linkerhand en lage rugpijn. Hij onderging veel operaties en moest voorafgaand aan het gebruik van de druppels* hulp hebben bij het naar beneden gaan van de trap in huis, kon de hond niet alleen uitlaten en had chirurgische littekens waar incisies waren gemaakt.” Van Victor: Na gebruik van Bengs Restore, kom ik alleen de trap af, kan ik de hond weer uitlaten en zijn mijn littekens minder hard geworden. Fijn.”

Sonja en Victor

Bengs Restore

"

“Mijn ervaring met Bengs Restore is dat ik meteen resultaten had. In mijn geval veel langer en dieper slapen dan anders. Direct na het innemen voelde ik het prikken onder mijn tong, alsof het champagnebubbels waren. Ik was de dagen erna wel opvallend vergeetachtig. Maar ik zag dat als onderdeel van weer “in evenwicht” komen.”

Barbara

Bengs Restore

"

“Ik slaap beter en mijn diabetes (type 1) is stabieler dan ooit.”

Anoniem

Bengs Restore

"

“Ik heb borstkanker en werd afgelopen week geopereerd. Ik gebruik sinds 2 weken Bengs Restore. Ik wilde het ziekenhuis niet in zonder Bengs Restore mee te nemen. Ik heb er veel baat bij.”

Mw. Verheul

Bengs Restore

"

“Ik gebruik de Bengs Restore sinds 2 maanden, heb mijn eerste flesje al op en ben nu met het tweede bezig. Ik was een maand lang consequent met innemen volgens de dosering (4 maal daags 2 druppels*). Het meest opmerkelijke resultaat dat ik registreerde, is beslist de invloed op mijn geestelijk welzijn geweest. Vergeleken met eerdere gemoedstoestanden voel ik me veel opgewekter, optimistischer en vreugdevoller en tegelijk veel minder angstig en bezorgd. Ook al werd de verbetering veroorzaakt door een placebo-effect, het ervaren van deze verschuiving stemt me erg tevreden met mijn aankoop.” “Het tweede voordeel dat ik opmerkte heeft te maken met mijn huidtextuur. Ik maakte voor mezelf een ‘huidverzorgingsproduct’ van gewoon water + 5 druppels* Restore in een 30 ml spuitflesje en bracht het water gedurende de dag ongeveer drie keer op mijn gezicht aan. Behalve het verfrissende en verkwikkende effect, leken ook de vlekken na verloop van tijd te verminderen (Mijn moeder zei dat ik er zelfs een gloed van kreeg, dus dat is een goed teken). Andere familieleden van mij met andere, ernstiger huidaandoeningen, spuiten het water af en toe op hun huid, omdat ze zeggen dat hun huid er beter van aanvoelt :-). Maar omdat ze het niet regelmatig aanbrengen, kan ik niet zeggen dat hun huidgezondheid aanmerkelijk verbeterd is. Momenteel volg ik het eerste schema niet meer, maar neem de druppels* intuïtief in, hetzelfde geldt voor de ‘gezichtsbehandeling’. De aangename resultaten blijven aanhouden en ik wil mijn oprechte dankbaarheid uitspreken voor het beschikbaar stellen van deze druppels*!”

Ayse (24 jaar)

Bengs Restore

"

“Elke dag 4 x 2 druppels*. Haast ongemerkt gaat het beter. Ik heb bijna geen last meer van de psoriasis op mijn handen en voeten, eigenlijk heb ik ook geen last meer van dikke voeten als het heel warm is. Dat had ik andere zomers altijd wel. Ik voel me daardoor ook steviger. Het lijkt wel of de basis gezonder is en dat houd ik ook vast. Heel bijzonder. Het lijkt op waterdruppels en het doet heel veel. Dank!”

Berthe

Bengs Restore

"

“Wat Bengs Restore betreft: Ik ben er volkomen zeker van dat de druppels* een enorm effect hebben op de hersenen. Wat ik zelf kon waarnemen is dat ik het gevoel heb helderder te denken en dat mijn geheugen beter is. Dit wordt me ook terug gemeld door mijn cliënten aan wie ik heb aangeraden de druppels* te nemen. Ook leerlingen, waaronder mijn zonen, gebruiken de druppels* om hun geheugenfuncties te ondersteunen. Uiteraard ondersteunen de druppels ook de veerkracht. Zoals je kunt lezen, ben ik echt onder de indruk!”

Blandina

Bengs Restore

"

Van iemand die in de loop van de tijd aan verschillende beroertes leed. De feedback is van zijn vrouw na 2 weken met Bengs Restore: "Voortdurende afwezigheid van de depressie die met zijn andere beroertes gepaard ging. Hij heeft af en toe een volkomen redelijk half uur van ontmoediging, waarvan hij snel weer opkrabbelt. Binnen de laatste twee weken is er een abrupte verandering ten goede. Bij eerdere beroertes maakte hij een langzame maar gestage vooruitgang, gekenmerkt door af en toe een terugslag - vier stappen vooruit, een stap terug - maar nooit een plotselinge verandering. In de afgelopen twee weken is hij plotseling in staat trappen op en af te lopen (voorzichtig en met hulp), zonder hulp op en af te stappen uit bed of stoel, en stabieler en zelfverzekerder te lopen, met minder haperingen. De aanhoudende uitputting na kleine activiteit is (ook plotseling) opgeklaard en hij heeft nu ongeveer vier uur aan de lengte van zijn dag toegevoegd. Deze veranderingen gebeurden binnen een paar dagen, wat helemaal niet strookte met eerdere trage genezingen, en ook niet verwacht werd."

Anoniem

Bengs Restore

"

“Het flesje is TOP! Voel mij de laatste dagen goed, elke ochtend vroeg en fris wakker! Verder is de chronische pijn in mijn darm op onverklaarbare wijze verdwenen.”

Antje Monteiro

Bengs Restore

"

“Ik wil jullie graag zeggen dat Bengs Restore goed werk deed. Ik had koude rillingen op de avond van de vaccinatie en niet zo'n geweldige nacht, maar was de volgende dag behoorlijk fit en ben dat vandaag nog steeds! Bijna iedereen om me heen reageerde met minstens één dag ziekte na vaccinatie - dat is een geweldig resultaat.”

DR. Christian Firus

Bengs Restore

"

“Het voelt gewoon goed, ik heb veel energie en voel mij fit. Ik blijf er zeker mee door gaan. En altijd weer die spontane, ondeugende vreugdevolle grimas over me na 2 druppels*.”

Gerben

Bengs Restore

"

“Ook wou ik jullie nog even vertellen dat ik al licht verschil voel. Mijn vermoeidheid is al minder en voor mijn gevoel ben ik sterker en krachtiger geworden. Ik ben benieuwd of het nog meer vooruit gaat komende weken, maar ik ben al enorm enthousiast!”

Jeffrey Stuut

Bengs Restore

"

“Ik eet meer medicijnen dan voedsel. Als dit gaat helpen, word ik jullie grootste ambassadeur.” Een week later: “Ik ervaar met verbazing en dankbaarheid de zeer waarschijnlijke uitwerking van Bengs Restore. Ik heb mij in tijden niet zo goed gevoeld. Wordt vervolgd.” Vervolg: “Ik zal de rest van mijn leven Bengs Restore blijven gebruiken.”

John Steur

Bengs Restore

"

“Ik gebruik nu 3 dagen Bengs Restore. Of het zit tussen mijn oren, maar ik lijk mij nu gewoon al fitter te voelen. Ik wil graag nog een paar flesjes. Een week later: “Ik heb veel minder hoofdpijn en voel mij fitter.”

Marcel Verver

Bengs Restore

"

“De Bengs Restore geeft balans, rust en energie. Gebruik het niet continu, maar wel in tijden dat je lichaam iets extra’s kan gebruiken. En dat geeft het ook! En sinds gisteren ervaring met de Bengs Recover: mijn zoon (15) kampt met een goede griep en sinds ik hem recover heb gegeven is het herstel (in snelle vaart) ingegaan. Absoluut een aanrader om in huis te hebben...”

Patrick Suurenbroek

Bengs Restore

"

“Ze hielpen mijn dochter, mijn moeder en gisteravond ook mij! Ik promoot dit onder vrienden en groepen waartoe ik behoor. Ik wou dat iedereen een flesje kon krijgen.”

Ben Molens

Bengs Recover

"

“Kleine Arthur werd zoveel beter na het innemen van T45*, 1 druppel elk uur gedurende 2 dagen. Hij had, bijna chronisch, wat problemen met zijn longen, wat kleine hoestbuien steeds, veel loopneuzen... Wel nu, sinds een week of 3 is hij helder ” En daarvoor: “Keyla nam gisteren de druppels* en werd vanmorgen beter wakker, een uur geleden zei ze, dat ze veel beter is...al ruikt en proeft ze niet. Maar God zij dank...en Bengston, ze is beter!”

Jasmin

Bengs Recover

"

“Ik heb de T45* druppels gebruikt zoals voorgeschreven en vandaag is dag 7 van het protocol (3/24- heden). Het is dag 18 sinds ik symptomen kreeg van wat uiteindelijk minstens een matige infectie van COVID bleek te zijn; ik had al 13 dagen koorts. Ik kreeg niet alleen een hoest (samen met de andere meer gebruikelijke symptomen), maar ook een waterpokken-achtige uitslag over mijn hele lichaam. Interessant genoeg was dit, toen ik met de druppels begon, het keerpunt van het begin beter te worden. Het was eigenlijk het punt waarop ik ook kon stoppen met het innemen van Tylenol. De huiduitslag is misschien eerst (na het begin van de druppels) meer opgelaaid, maar nu genezen de korsten en lijkt de huiduitslag te vervagen. Ik waardeer het echt dat ik deel uitmaak van het antivirale onderzoek. Mijn energie lijkt elke dag een beetje meer terug te komen. Ik heb goed bijgehouden op welke tijden ik de druppels elke dag innam sinds ik ze ontving, voor het geval die info nodig is. Heel hartelijk dank voor de T45* druppels en dat ik hier deel van mocht uitmaken.”

Brigitte Rieger

Bengs Recover

"

“Ik heb de T45* druppels gebruikt zoals voorgeschreven en vandaag is dag 7 van het protocol (3/24- heden). Het is dag 18 sinds ik symptomen kreeg van wat uiteindelijk minstens een matige infectie van COVID bleek te zijn; ik had al 13 dagen koorts. Ik kreeg niet alleen een hoest (samen met de andere meer gebruikelijke symptomen), maar ook een waterpokken-achtige uitslag over mijn hele lichaam. Interessant genoeg was dit, toen ik met de druppels begon, het keerpunt van het begin beter te worden. Het was eigenlijk het punt waarop ik ook kon stoppen met het innemen van Tylenol. De huiduitslag is misschien eerst (na het begin van de druppels) meer opgelaaid, maar nu genezen de korsten en lijkt de huiduitslag te vervagen. Ik waardeer het echt dat ik deel uitmaak van het antivirale onderzoek. Mijn energie lijkt elke dag een beetje meer terug te komen. Ik heb goed bijgehouden op welke tijden ik de druppels elke dag innam sinds ik ze ontving, voor het geval die info nodig is. Heel hartelijk dank voor de T45* druppels en dat ik hier deel van mocht uitmaken.”

Kelly

Bengs Recover

"

“De anti-virale druppels hielpen me om te herstellen van COVID met langdurige koorts. Ik gebruik de druppels nu telkens als ik een verkoudheid voel opkomen.”

KB

Bengs Recover

"

“Ik neem ook de T45* druppels, deze druppels zijn magisch!!!! Symptomen van COVID verbeterden enorm na inname van de druppels. Ik zag dit effect bij mijn moeder, dochter en bij mijzelf. Als ik voel dat ik ergens last van krijg, neem ik de druppels en ik knap meteen op. Ik neem ook tweemaal daags 1 druppel ter preventie. Ik heb een flesje van deze druppels cadeau gedaan aan vrienden en familie. Een vriendin van me kon het bij haar zoon gebruiken, en het werkte geweldig. Ik heb een andere vriendin die het bij haar en haar verloofde gebruikte toen ze ziek was door COVID, hun symptomen waren heel mild. Ik zou niet zonder willen zitten in mijn huis zijn, helemaal in deze tijd. Ik ben niet meer bang voor COVID!!!”

Jewel

Bengs Recover

"

“Toen ik Corona had, kreeg ik een PCR TEST en de CT-waarde was 18, en toen begon ik met de Bengs Recover druppels en 48 uur later was de CT 26. Dat was in november... Ongeveer 10 dagen geleden kreeg ik plotseling koortsblaasjes in de mond en daarna had ik een gezwollen klier in mijn keel, dus nam ik de Recover druppels (ik had vorig jaar hetzelfde probleem gehad), deze keer nam ik de druppels eerder, dus na 2-3 dagen was alles weg. Misschien kwam het door het Epstein Barr Virus dat in mijn lichaam sluimert (vorig jaar ontdekte de dokter dat bij een medische test) dus denk ik daar gewoon niet aan en nu is het weg. Dus misschien helpen de druppels ook tegen Epstein Barr???”

Karin Eberman

Bengs Recover

"

“De Bengs Restore geeft balans, rust en energie. Gebruik het niet continu, maar wel in tijden dat je lichaam iets extra’s kan gebruiken. En dat geeft het ook! En sinds gisteren ervaring met de Bengs Recover: mijn zoon (15) kampt met een goede griep en sinds ik hem recover heb gegeven is het herstel (in snelle vaart) ingegaan. Absoluut een aanrader om in huis te hebben. ”

Patrick Suurenbroek

Bengs Recover

"

“Sinds het begin van mijn training voor de Iron Man maak ik gebruik van Bengs Perform. Voordat ik begin met een training, mix ik de druppels met water in mijn bidon. Op de dagen dat ik dit vergeet of geen tijd heb, merk ik direct dat mijn herstel een stuk minder is, dit vooral in de vorm van spierpijn. Als extra (trainings)evenement liep ik op zondag 27 februari 2022 mijn eerste marathon. Natuurlijk maakte ik gebruik van Bengs Perform, de marathon verliep fantastisch met een mooie eindtijd van 3:36:00. In de dagen na de marathon maakte ik ook gebruik van Bengs Perform. Het herstel verliep fantastisch waardoor ik een week later alweer 10 km kon hardlopen. De Bengs producten zijn vanuit mij dan ook zeer zeker aan te raden!”

Bram van Veenendaal

Bengs Perform

"

“De Perform gebruikt tijdens een weekend in oktober dat ik de zaterdag 100+km fietste en de zondag de halve marathon liep. Gezien mijn conditie op dat moment had ik een mindere prestatie op de marathon verwacht. Echter liep ik een stuk beter dan verwacht.”

Lex Houweling

Bengs Perform

"

“Ik verwachtte niet veel van Perform. Alleen kon ik uiteindelijk niet om de cijfers heen. Dit heb ik samengevat in een artikel op mijn website www.opfietsen.nl. Ik ben om en train eigenlijk niet meer zonder.”

Ricardo Slok

Bengs Perform

"

“Ik verwachtte niet veel van Perform. Alleen kon ik uiteindelijk niet om de cijfers heen. Dit heb ik samengevat in een artikel op mijn website www.opfietsen.nl. Ik ben om en train eigenlijk niet meer zonder.”

Klaas Veenbaas

Bengs Perform

"

“Ik ben genezen van kanker, maar bleef vermoeidheidsklachten houden. Als ik Perform in een glas water doe heb ik meer energie aan het einde van de dag.”

Robbert

Bengs Perform

"

“Ik gebruik het nu elke keer als ik in de sportschool ben. En ik verbreek weer records, iets wat ik al een hele tijd niet had gedaan.”

Cebas

Bengs Perform

"

“Ik wilde nog wel even delen dat het voor mij echt effect heeft! Ik ben wel een beetje ziekig, maar toch zit ik onwijs lekker in me vel en heb ik energie.”

Franklin Waal

Bengs Perform

"

“Een geweldige ervaring die bijna alle pijn heeft weggenomen en mijn vermogen om zonder ongemak te lopen, heeft hersteld. Buitengewoon.”

Anoniem

Bengs Perform

"

“Met Bengs Perform herstel ik sneller en voel ik mij krachtiger.”

Kas Haverkort

Bengs Perform

"

“Vrij typische trainingsweek, tot vandaag. Ik heb 18 kg aan mijn Bench Press toegevoegd omdat de aanhoudende pijn, die ik de afgelopen 6 maanden in de rechterschouder heb gehad, vrijwel verdwenen is! Er is GEEN MANIER om te faken dat je 18 kg extra kunt bankdrukken voor 3 sets van 8 herhalingen. Mijn bankdrukken ging van 105 x bankdrukken eergisteren naar 145 x bankdrukken vanmorgen!! Ik heb vandaag een aanzienlijke hoeveelheid gewicht toegevoegd aan al mijn oefeningen. Kanttekening: het kraken in mijn enkels was verdwenen toen ik wakker werd (enkels kraken meestal ongeveer 3 minuten als ik wakker word, maar vanmorgen niet.)"

John Brosius

Bengs Perform