Ontdek nu gratis hoe Bengs jouw welzijn kan boosten!

Ontvang een GRATIS flesje Bengs Resonant Water!

Wij vinden dat Bengs voor iedereen moet zijn, en daarom geven we het eerste flesje gratis weg om zo meer mensen de kracht en voordelen van resonant water te laten ervaren.

De impact op jouw dagelijkse inspanningen

Bengs Resonant Water zorgt er op een geheel natuurlijke manier voor dat jouw algehele welzijn een boost krijgt. Dit komt doordat de energiewaarde in water op basis van frequenties (resonantie) is verhoogd en dit vervolgens voor balans in de cellen van het lichaam zorgt. Deze verhoogde energiewaarde zorgt voor meer energie, kracht, uithoudingsvermogen en andere positieve effecten op het welzijn. Ieder product heeft zo zijn eigen kracht. Ben je op zoek naar een energieboost, wil je specifieke sportprestaties verbeteren of sneller herstellen van bepaalde ongemakken?

Bekijk nu welke watervariant het beste bij jouw wensen past en probeer het gratis!

Gratis flesje bestellen

Ervaringen van anderen 100+ reviews

Meer reviews lezen

Claim jouw gratis flesje nu!

Bengs Water nodigt je nu uit om een gehele maand gratis gebruik te maken van Bengs Water. Ontvang het flesje resonant water die jij graag zou willen proberen en word getuige van een natuurlijke boost in energie, kracht en herstel.

Let op: Deze exclusieve korting loopt tot de voorraad strekt, wees er dus snel bij!

Bestel nu met de code “FREEBENGS100” en beoordeel het zelf! 

Onze producten nu gratis proberen! Code: "FREEBENGS100"

Onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek

Bill Bengston, PhD, ontwikkelde de RIC-methode (Rapid Image Cycling™), de basis onder Bengs. Hij deed decennia lang jaar onderzoek naar heling. Hoewel veel mensen zijn methode met behulp van RIC hebben ervaren, wilde Bill meer weten. Zijn onderzoek heeft vervolgens aangetoond dat informatie kan worden opgeslagen in water. Momenteel zijn er vijf wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd waarin de werking van Bengs op het menselijk lichaam wordt aangetoond.

Onderzoek achter Bengs

Hoe te gebruiken?

Bengs water producten zijn vrijwel overal snel en eenvoudig te gebruiken. Of je nou thuis, op je werk of onderweg bent,  met een paar sprays of druppels heb jij je dagelijkse  energieboost weer gehad.

Restore & Glow

Restore en Glow zijn beide te gebruiken als sprays. Bij deze producten raden wij aan om 4x per dag 1 spray onder de tong te nemen voor een optimaal resultaat.

Perform 

  1. Voeg 6 druppels Bengs Water toe aan circa 500ml water.
  2. Schud de bidon goed en drink het water op ongeveer een half uur voor de inspanning.
  3. Wanneer mogelijk, blijf het water dan ook tijdens de inspanning drinken om optimaal resultaat te behalen.

Recover

1. Het eerste uur, elke 15 minuten 1 druppel onder tong.
2. Daarna 6 x per dag 1 druppel zolang de symptomen aanhouden.
3. Blijf gedurende 1 week, nadat de symptomen zijn verdwenen, 6 x per dag 1 druppel gebruiken.

Veelgestelde vragen

We hebben ons best gedaan om op alle vragen die we kunnen bedenken een antwoord te geven. Zit die van jou er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat is Resonantie?

Een voorbeeld om de potentie van resonantie uit te leggen is licht. Wit licht bevat alle kleuren licht. Wit licht bevat dus het niet zichtbare potentieel van alle kleuren. Resonant water biedt het ‘niet meetbare potentieel’ van resonanties.

Een ander manier van naar resonantie kijken is de meer formele manier. Resonantie (Latijn: resonare, weerklinken) is een natuurkundig verschijnsel dat voorkomt bij trillingen. Een trillend voorwerp kan een ander voorwerp in trilling brengen, doordat de trillingen via een tussenstof worden doorgegeven. Als dit andere voorwerp in het ritme van de oorspronkelijke trillingen gaat meetrillen, wordt dat verschijnsel resonantie genoemd. Bron: Wikipedia.

Wat zit er in Bengs Resonant water producten?

Heel simpel dat is één ingrediënt: water. Bengs Resonant water begint als gewoon water dat door een door onszelf ontwikkelde technologie gaat. Dit is dus geen toevoeging in de vorm van een stofje of iets dergelijks.

De basis onder Restore en Perform is de Bengston Energy Healing Method®.

Onder de andere producten is dit de healing resonantie van verschillende basisproducten, zonder de mogelijke bijwerkingen van (chemische) stoffen in deze basisproducten.

Wat voor water wordt er voor de Bengs Resonant water producten gebruikt?

De basis is gewoon kraanwater dat vervolgens door een extra filtratie systeem gaat. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze waterkwaliteit.

Bekijk alle veelgestelde vragen