We waren en zijn nieuwsgierig. Bill Bengston, PhD, ontwikkelde de RIC-methode (Rapid Image Cycling™), de basis onder Bengs. Hij deed decennia lang jaar onderzoek naar heling. Hoewel veel mensen zijn heling met behulp van RIC hebben ervaren, wilde Bill meer weten. En hij voorzag dat het aanbieden van heling aan één persoon tegelijk niet geschikt is voor het grote aantal mensen dat heling nodig heeft. Zijn onderzoek heeft aangetoond dat heling kan worden opgeslagen in water.

Een beetje ‘technische’ informatie

We vermoeden dat cellen resoneren met die specifieke resonanties in het Bengs water die ze nodig hebben, en zich vervolgens aanpassen. Onderzoek wijst uit dat cellen die dat nodig hebben, zullen reageren op de heling die is opgeslagen in water. Gezonde cellen die geen genezingsbehoefte hebben, vertonen geen veranderingen wanneer ze worden blootgesteld.

Zullen we onze vermoedens ooit gaan bevestigen? Geen idee. Het onderzoek is gaande. We zijn wel gefascineerd en benieuwd naar wat we allemaal zullen ontdekken. Wij zijn enthousiast om alle resultaten naar de wereld te brengen. Hopelijk samen met jou.

En jij kunt bijdragen aan ons onderzoek, door Bengs te proberen en ons te laten weten wat het jou oplevert.

Veel gestelde vragen

We hebben ons best gedaan om op alle vragen die we kunnen bedenken een antwoord te geven. Zit die van jou er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat is Resonantie?

Werkt Bengs Resonant water voor iedereen?

Zijn de Bengs producten veilig en duurzaam ontwikkeld?

Niet tevreden? Geld terug!

Ik durf de uitdaging aan met Bengs

Nieuwsgierig genoeg voor onze nieuwsbrief?

Blijf in contact. Draag bij aan onze missie: Met plezier stap voor stap balans in de wereld brengen. Eén persoon en één gemeenschap tegelijkertijd. Laat je e-mailadres achter en je bent als eerste op de hoogte.

  Wat we 100% zeker weten

  Traceerbare ingrediënten

  Getest door echte mensen

  Gebaseerd op onderzoek

  Niet goed, geld terug

  100% natuurlijk & vegan