Wat is resonant water?

Blog Gepubliceerd op 29 June 2023

Water is essentieel voor ons lichaam en speelt een cruciale rol in ons algehele welzijn. Maar heb je ooit gehoord van resonant water? Resonant water is een opkomend concept dat potentie heeft om het menselijk lichaam positief te beïnvloeden. In deze blog duiken we dieper in de werking van resonant water en verkennen we de vele voordelen die het jou kan bieden in het dagelijks leven.

Resonantie

Resonant water is water dat onderworpen is aan een speciaal proces dat gericht is op het verhogen van de energetische resonantie van water. Het idee is dat water in staat is informatie en energie te dragen, en door de resonantie te verbeteren, kan het water een positief effect hebben op ons lichaam. Dit proces omvat vaak het gebruik van specifieke frequenties, trillingen, magnetisme of andere technieken om de energetische eigenschappen van het water te veranderen.

De werking van resonant water op het lichaam

De werking van resonant water heeft te maken met de interactie tussen de energieën in het water en de energieën in ons lichaam. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat resonant water de trillingsfrequentie van onze cellen kan beïnvloeden, waardoor ze beter kunnen functioneren en in balans kunnen blijven. Dit kan leiden tot een verbeterde vitaliteit, gezondheid en welzijn.

Voordelen van Resonant Water

  • Verhoogde hydratatie: Het wordt gezegd dat resonant water beter door onze cellen wordt opgenomen, waardoor een verbeterde hydratatie mogelijk is. Dit kan helpen bij het afvoeren van toxines, het verbeteren van de algehele celcommunicatie en het optimaliseren van de lichaamsfuncties.
  • Verbeterde energieniveaus: Resonant water wordt geassocieerd met een toename van de energetische resonantie in het lichaam. Dit kan leiden tot een verhoogde vitaliteit, een verbeterde mentale focus en een algemeen gevoel van welzijn.
  • Ondersteuning van het immuunsysteem: Het wordt verondersteld dat resonant water het immuunsysteem kan ondersteunen door het verhogen van de vibraties en het balanceren van de energetische aspecten van het lichaam. Een sterk immuunsysteem kan helpen bij het bestrijden van ziekten en het bevorderen van de algehele gezondheid.
  • Harmonisatie van lichaam en geest: Resonant water wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van een gevoel van harmonie en balans in het lichaam en de geest. Het kan helpen om stress te verminderen, emoties in evenwicht te brengen en een gevoel van rust en kalmte te bevorderen.
  • Ondersteuning bij herstel en regeneratie: Door het bevorderen van een optimale celcommunicatie en het verbeteren van de energiestromen in het lichaam, kan resonant water bijdragen aan het herstelproces na fysieke inspanning, letsel of ziekte. Het kan ook het vermogen van het lichaam bevorderen om zichzelf te regenereren.

 

Bengs Resonant Water

Bengs Water presenteert een innovatieve benadering van welzijn, met een assortiment producten die zijn ontworpen om de cellen in je lichaam te harmoniseren en je volledige potentieel te benutten. Aanvullend wetenschappelijk onderzoek is uitgevoerd dat de werking van resonant water volledig heeft bewezen. Honderden  mensen hebben positieve resultaten gemeld bij het gebruik van ons water. Als je geïnteresseerd bent in deze innovatieve benadering van welzijn, raden we je aan meer te ontdekken over Bengs Resonant Water en het zelf te ervaren!

Vier varianten bengs resonant water

Bengs Restore

Ons basisproduct dat wij zelf allemaal dagelijks gebruiken. Als je op zoek bent naar vernieuwing en herstel, is Bengs Restore de perfecte keuze. Deze variant ondersteunt het vermogen van je lichaam om te regenereren.  Het bevordert optimale cellulaire communicatie en draagt bij aan je algehele welzijn.

Bengs Perform

Bengs Perform is ontwikkeld om je fysieke en mentale prestaties te verbeteren. Door de cellulaire communicatie te optimaliseren, heeft deze variant als doel om je energieniveau te verhogen, je focus te verbeteren en je te helpen piekprestaties te leveren.

Bengs Recover

Voor een snel herstel biedt Bengs Recover gerichte ondersteuning. Deze resonant water variant heeft als doel om het herstelproces te versnellen door cellulaire balans en energiestromen te bevorderen. Het kan je lichaam sneller laten herstellen en zijn kracht laten terugwinnen na bijvoorbeeld een griep of virus.

Bengs Glow

Bengs Glow richt zich op het bevorderen van een jongere uitstraling. Door de cellen te harmoniseren, streeft deze variant naar een verbeterde natuurlijke schoonheid en een stralende gloed van binnenuit. Bengs Glow gaat de veroudering en schade aan de cellen in het lichaam tegen.

 

Bekijk de producten Bengs Resonant water in de shop!