De werking van S-Acetyl L-Glutathion op het lichaam

Blog Gepubliceerd op 5 February 2024

In de eeuwige zoektocht naar jeugdigheid en vitaliteit van het lichaam zijn we als mensen op zoek naar effectieve anti-aging oplossingen. Glutathion, een natuurlijk voorkomend molecuul in ons lichaam, heeft een buitengewone impact op ons welzijn en onze gezondheid. Met zijn vermogen om cellulaire schade te verminderen, het ontgiftingsproces te ondersteunen en het immuunsysteem te versterken, wordt Glutathion beschouwd als een waardevol instrument in de strijd tegen veroudering. In deze blog leggen we de werking en effecten van Glutathion uit, en beschrijven we de impact ervan op ons lichaam.

De Krachtige Detoxifier en Belangrijkste Antioxidant

Glutathion, ook wel bekend als de “meest krachtige detoxifier van het lichaam,” speelt een cruciale rol bij het beschermen en herstellen van onze cellen. Het fungeert als een bindmiddel voor zware metalen en toxines, en draagt bij aan het verwijderen ervan uit ons lichaam. Als belangrijkste antioxidant helpt het bij het neutraliseren van vrije radicalen, schadelijke stoffen die verantwoordelijk zijn voor celbeschadiging, veroudering en ziekten.

De verschillende vormen van Glutathion

Glutathion komt in drie vormen voor: S-Acetyl Glutathion, gereduceerd Glutathion en  disulfide (geoxideerde vorm). Hoewel de stof van nature in hoge concentraties in bijna alle cellen aanwezig is, kan het moeilijk door ons lichaam worden opgenomen. Daarom wordt het aanbevolen om gebruik te maken van de S-Acetyl Glutathion-vorm binnen  om de glutathion niveaus zelf effectief te verhogen. Het gebruik van de juiste dosering van deze geoptimaliseerde vorm zorgt voor een betere absorptie en maximaliseert de voordelen ervan.

De werking op het Lichaam

Bescherming tegen cellulaire schade

Glutathion fungeert als een schild voor onze lichaamscellen. Het neutraliseert chemische deeltjes of moleculen en voorkomt oxidatieve stress, een proces dat verantwoordelijk is voor vroegtijdige veroudering en celbeschadiging. Door de schadelijke effecten van stoffen te verminderen, ondersteunt Glutathion de gezondheid en het behoud van onze cellen.

Ondersteuning van het ontgiftingsproces

Als een krachtige detoxifier helpt Glutathion bij het binden en verwijderen van schadelijke toxines en zware metalen uit ons lichaam. Het speelt een essentiële rol in het ontgiftingsproces van de lever, ons belangrijkste orgaan voor het filteren van gifstoffen. Door het versterken van de ontgifting capaciteit draagt Glutathion bij aan een gezonde werking van ons lichaam.

Versterking van het immuunsysteem

Een sterk immuunsysteem is essentieel voor het afweren van ziekten en infecties. Glutathion speelt een belangrijke rol bij het versterken van ons immuunsysteem door de functie van immuuncellen te ondersteunen. Het helpt bij het reguleren van ontstekingsreacties en bevordert een gezonde immuunrespons.

 

Bengs Glow voor anti-aging

Een revolutionair product genaamd Bengs Glow heeft onder andere de formule van S-Acetyl L-Glutathion die veroudering van de cellen in het lichaam tegen kan gaan. Dit anti-aging water, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en samenwerking met experts, maakt gebruik van de krachtige eigenschappen van S-Acetyl-L-Glutathion. Ervaar het zelf met Bengs Glow.