Niet tevreden? Geld terug!

Ieder lichaam is anders en het kan zijn dat je je niet bewust bent van een effect van Bengs Resonant water. De klanten ervaren na een week vaak de eerste, meestal mentale, effecten. Soms duurt het wat langer. Ruim 70% van de mensen melden na vier weken effect.

Belangrijk is ook om je te realiseren dat een effect iets anders kan zijn dan jij verwacht. We denken te weten naar welke informatie ons lichaam op zoek is, maar dat is niet altijd wat het op dat moment nodig heeft om balans en welzijn te ervaren.

Mocht jouw lijf niet reageren, dan kun je altijd gebruik maken van onze niet-goed-geld-terug garantie voor het eerste product van een variëteit. Je krijg dan je aankoopbedrag terug. Neem hiervoor contact op met ons via ask@bengsproducts.com. Wij bieden deze garantie eenmalig aan nieuwe gebruikers. Onze niet-goed-geld-terug garantie is niet van toepassing op abonnementen.

Nieuwsgierig genoeg voor onze nieuwsbrief?

Blijf in contact. Draag bij aan onze missie: Met plezier stap voor stap balans in de wereld brengen. Eén persoon en één gemeenschap tegelijkertijd. Laat je e-mailadres achter en je bent als eerste op de hoogte.

  Wat we 100% zeker weten

  Traceerbare ingrediënten

  Getest door echte mensen

  Gebaseerd op onderzoek

  Niet goed, geld terug

  100% natuurlijk & vegan